Team

Max Bust

Eigenaar / Powerlifting en Weightlifting trainer

Van kinds af aan ben ik al bezig met vechtsport en heb ik een enorm competitieve mindset. Deze mindset zorgde ervoor dat ik professioneel Braziliaans Jiu-jitsu en Grappling ben gaan doen en uiteindelijk doorgegroeid naar MMA. Om mijn kracht en conditie te verbeteren ben ik gaan powerliften en CrossFitten.

Krachttraining vond ik zó interessant dat ik mij ben gaan focussen op powerliften en olympisch gewichtheffen. Het gewicht dat een mens kan verplaatsen en de bewegingen die wij kunnen maken fascineert mij enorm. Daarom besloot ik mij te verdiepen in programmeringen voor amateur en professioneel sporters. Hierbij integreer ik mijn medisch wetenschappelijke kennis en verworven specifieke kennis van mijn hoogstaande cursussen. Daarnaast lees ik regelmatig wetenschappelijk onderzoek om zo de programmering en lessen nog beter te maken. Ik heb een grote passie om mijn verworven kennis over te dragen naar anderen, daar krijg ik energie van.

Nu is het tijd om de volgende stap te ondernemen: samen met mijn beste vriend een gym beginnen waarbij plezier, groeien, en leren op wetenschappelijke basis voorop staat. Onze grootste kracht is onze positieve vibe waarbij het individu het belangrijkste is

Certificaten:

“It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable”

– Socrates

Rick van Brussel

Eigenaar/ Cross functioneel trainer

Na het behalen van mijn diploma Sport en Beweging met een focus als Bewegingsagoog ben ik begonnen met MMA. Om mijn kracht en conditie te verbeteren voor wedstrijden heb ik ook het powerliften en Cross functioneel trainen opgepakt onder “CrossFit”. De combinatie van kracht en cardio beviel mij zo goed dat ik professioneel atleten ben gaan trainen.

Vanuit deze passie heb ik bij SportVision CrossFit opgezet en mijn level 1 en 2 behaald. Hier coachte ik professioneel atleten en groeide dit verder door ook geïnteresseerde te trainen. Het is dan ook een uitgekomen droom om Iron Helix op te zetten waarbij wij vanuit onze visie kracht en conditie onderwijzen. Ik vind het belangrijk dat mijn lessen leerzaam, maar bovenal gezellig zijn.

Certificaten: