FAQ

Veelgestelde vragen

1Hoe schrijf ik me in?

Inschrijvingen voor een abonnement of een rittenkaart verlopen via de Sportbit app. Navigeer naar onze abonnementenpagina en klik op het gewenste abonnement. Je wordt vervolgens direct doorgestuurd naar Sportbit.

2Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Opzeggen kan via de Sportbit app. Navigeer hiervoor naar 'lidmaatschappen'. Het opzeggen van je abonnement kan na afloop van je contractperiode, afhankelijk van het door jou gekozen abonnement. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de opzegging op tijd wordt doorgegeven.

3Is powerliften iets voor mij?

Powerliften is geschikt voor iedereen, jong en oud. Het zorgt voor een sterker hart, een gezonder cardiovasculair systeem en leert je om te bewegen. Wat je doel ook is, of je nu sterker wilt worden en meer gewicht wilt tillen op de squat, bench press en deadlift, of dat je je lichaam beter wilt leren kennen, gezonder wilt worden en je kwaliteit van leven wilt vergroten, powerliften is zeker iets voor jou.

4Is CrossTraining iets voor mij?

CrossTraining is een allround kracht- en conditiesport die enorm flexibel is. Het is heel divers in oefeningen, waardoor alles kan worden aangepast aan jouw niveau, of je nu een topsporter, beginner, jong of oud bent. Of je nu meer conditie wilt, een sterker cardiovasculair systeem of gewoon wilt werken aan je algemene gezondheid en fitheid, zodat je lekker door de dag kunt komen, kom bij ons trainen!

5Wat houdt een rittenkaart in?

Met een rittenkaart van Iron Helix krijg je 15 credits t.w.v. 10 euro. Deze kun je inzetten voor lesuren en/ of open gym. Bij het inzetten voor een lesuur kun je onbeperkt gebruik maken van de open gym (kost geen extra credit).